American hairless terrier • Amerikai meztelen terrier
Kamilka

Amerikai meztelen terrier kicsinyek Szlovákiából és külföldről

Ezen az oldalon megtalálja az összes almot, melyek tervezettek és melyek Szlovákiában és Csehországban születtek.

Minden alomból született és nevelkedett kutyus szerető családban nő föl, maximálisan szocializálódott. Szülőket mindig jellegük és tulajdonságaik alapján választjuk ki. Igyekszünk az Amerikai meztelen terrier tenyésztését gazdagítani, külső, egészségügyi és jellem téren is.

Minden kutyusunk az FCI szervetnél (www.fci.be) van regisztrálva és FCI által kiadott törzskönyvvel rendelkeznek. Tallálkozni lehet velük a szlovákiai és csehországi kiállításokon, melyek az FCI szervet támogatásával vannak rendezve. Az első Amerikai meztelen terrier alom Csehországban született 2005-ben a Punto Valentino kennelben és ebben az évben érkezett meg Szlovákiába a mi kennelünkbe Ainy, az első lány AHT aki tulajdonképpen az első FCI által regisztrált alomból származik Az első Amerikai meztelen terrier alom szintén a mi kennelünkben (MOOSHKA Kennel) születtet 2007. április 25-én.

Sok kiskutyánk külföldre került és most Finnországban, Svédországban, Olaszországban, Franciaországban, Norvégiában és Ausztriában élnek.

Ez a csodálatos fajta a szenvedélyemmé vált és biztos vagyok benne, hogy az Amerikai meztelen terrier örökre része lesz az életemnek és örökre a leghűségesebb társaim lesznek.

Ha szeretne egy Amerikai meztelen terrier kiskutyát tulajdonosa lenni egy tervezett jövőbeli alomból, vegye fel a kapcsolatot velem e-mailben nahaci@nahaci.sk, telefonon +421 911 82 00 22 vagy formuláron keresztül. Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésére.

Üdvözlettel,
Cseri Tímea
Mooshka Kennel

25.06.2012 Kölyköket várunk egy fantasztikus kapcsolatból
Kiki & Tim

További információk erről az alomról »

25.04.2007 AHT kicsinyek születtek -
Ainy & Princ

Az összes kutyus rezerválva van.


További információk erről az alomról »


Vissza a lap tetejére